Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Trajnostno gradbeništvo & Zelena javna naročila

18.05.2010 (Tor)


 

Vabljeni na konferenco z naslovom Trajnostno gradbeništvo & Zelena javna naročila, ki bo potekala 18. maja 2010 v Konferenčnem centru Brdo pri Kranju, s pričetkom ob 10.00 uri.

 

Glede na zastavljen cilj, da se do leta 2012 delež zelenih javnih naročil povzpne do 50%, pri čemer je 40% le teh vezanih na področje graditve, je namen konference določitev kriterijev za definicijo trajnostne gradnje in njenega pomena za doseganje zastavljenih okoljskih ciljev 20-20-20. Cilj vodene diskusije pa je izoblikovanje izhodišč za pripravo priročnika za trajnostno graditev s primeri dobrih praks.

 

Glej Vabilo s programom in elektronsko prijavo .

 

 

 Mesta, urbani izziv prihodnosti

18.05.2010 (Tor)


Vabljeni na posvet v Državni svet. Več