Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Trajnostna energija lokalno 18

18.09.2018


Vljudno vabiljeni na 4.  Borzenovo strokovno konferenco z naslovom "Trajnostna energija lokalno 18", ki bo potekala v torek, 18. septembra 2018, od 9. do 14. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
Na srečanju se boste praktično seznanili z novostmi, kako lahko pri financiranju ukrepov učinkovite rabe energije izkoristite velik potencial povezovanja projektov s področja energetike in skupnosti.

Prijava
Več informacij

 Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Ljubljana - ZASEDENO

18.09.2018 (Tor)


Obveščamo vas, da nadaljujemo z regijskimi izobraževanji na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane.

Naslednje bo potekalo v torek, 18. 9. 2018, s pričetkom ob 12.00 v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška cesta 10b, Ljubljana.

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se bo začela uporabljati s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Predviden program izobraževanja
12:00 - ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje; Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh.
13:00 - ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem; mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod.
14:00 - Odmor
14:15 - Gradbeni zakon (GZ); Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh.
15:15 - Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID); mag. Barbara ŠKRABA FLIS, univ.dipl.inž.grad.
16:15 - Razprava

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prijav NE sprejemamo več.
Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije.

Naslednji izobraževanji na to temo sta planirani 2. 10. 2018 (Maribor) in 13. 11. 2018 (Velenje).

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS >>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).