Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav

18.10.2016


Ministrstvo za okolje in prostor ter Geodetska uprava RS vablta na zaključno konferenco projekta "Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav", ki bo v torek, 18.10.2016 ob 9.00 uri, kongresna dvorana Kristalna palača, BTC City Ljubljana (Šmartinska 152, Ljubljana).
Dogodek je organiziran ob zaključku projekta "Posodobitev prostorske podatkovne infrastrukture za zmanjšanje tveganj in posledic poplav"; predstavljeni bodo rezultate projekta in njihovo vpetost v različne sodelujoče stroke.

Več informacij>>Razstava Soseske in ulice

17.05.2016 do 20.11.2016 (Tor)


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Soseske in ulice v torek, 17. maja, ob 20.00 v Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Razstava sledi profesionalni paraboli arhitekta in intelektualca Vladimirja Braca Mušiča, ključne osebnosti povojnega urbanizma v Jugoslaviji. Predstavljeni bodo primeri treh paradigmatskih realizacij na področju sodobnega urbanizma iz obdobja 1967–1975. Projekti sosesk v Ljubljani (BS-7), Splitu (Split 3) in Mariboru (Maribor–Jug) predstavljajo sintezo mnogoterih urbanističnih principov, temelječih na domačih in mednarodnih izkušnjah. Kustosi razstave so Luka Skansi, Bogo Zupančič in Martina Malešič.
Vabilo

Več o razstavi: http://www.mao.si/Razstava/Soseske-in-ulice.aspx