Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

seminar: “ Aktualna praksa Državne revizijske komisije po ZJN-3 ter predstavitev smernic za javno naročanje projektantskih storitev”

19.01.2016 (Tor)


seminar: “ Aktualna praksa Državne revizijske komisije po ZJN-3 ter predstavitev smernic za javno naročanje projektantskih storitev”,
ki bo potekal 20.12.2016 s pričetom ob 9:00 uri v konferenčni dovrani M hotela v Ljubljani.

NAMEN SEMINARJA je podrobneje predstaviti aktualne odločitve Državne revizijske komisije, ki so bile sprejete po uveljavitvi ZJN-3, da bi na ta način lahko razumeli, kako mora v postopkih oddaje javnih naročil ravnati naročnik in kaj se pričakuje od ponudnikov, da bo razpis izveden pravilno in zakonito.
KOMU JE SEMINAR NAMENJEN? Seminar je namenjen vsem, ki kot naročniki sodelujete v postopkih javnih naročil in je glede na to bistveno, da ste seznanjeni s stališči, ki jih je pri odločanju zavzela Državna revizijska komisija kot tudi s smernicami, ki veljajo pri pripravi razpisov arhitekturnih in inženirskih storitev. Poznavanje odločitev in prakse Državne revizijske komisije pa ponudnikom omogoča, da pripravijo dopustno ponudbo in se izognejo nepravilnostim, zaradi katerih bi bila njihova ponudba zavrnjena oz izločena. Zato bomo na seminarju predstavili vse bistvene odločitve Državne revizijske komisije po ZJN-3 in na tej podlagi povedali, kako gre v praksi razumeti odprta vprašanja javnega naročanja, ki jih po ZJN-3 ni malo.
Kako pa stroka razume smernice za javno naročanje arhitekturnih in inženirskih storitev, na področju projektiranja, pa bo povedal predstavnik ZAPS.

Popust v višini 10% za člane ZAPS. Ob prijavi navedite, da ste član ZAPS.

Program in prijava