Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Steklo v arhitekturi in notranji opremi

19.03.2014 (Sre)


V sredo 19.03.2014 s pričetkom ob 16:00 uri vas vabimo v prostore ZAPS, Vegova 8, Ljubljana, kjer bo podjetje MABexport d.o.o. (uvozniki in grosisti steklenih proizvodov) bo predstavilo novosti na področju razvoja stekel za uporabo v gradbeništvu in notranji opremi. Predavanje bo v angleščini in hrvaščini.

Prijave z navedbo "STEKLO 1" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

Več >>Mesto in reka

19.03.2014


Biotehniška fakulteta, Oddelek za krajinsko arhitekturo organizira predstavitev knjige Mesto in reka avtorice Tatjane Capuder Vidmar. Predstavitev bo v sredo, 19.3.2014 ob 16. uri v kavarni Mestnega muzeja.
Vljudno vabljeni.

 IZS: Pravice in obveznosti projektanta in nadzornika

19.03.2014 (Sre)


Obveščamo vas, da Inženirska zbornica Slovenije v sredo, 19. 3. 2014 ob 14. uri, v prostorih IZS na Jarški cesta 10b v Ljubljani, organizira izobraževanje z naslovom Pravice in obveznosti projektanta in nadzornika.

Predava Mojca FURLAN, univ.dipl.prav.

Kotizacija za člane ZAPS znaša 90,00 €.

Več o izobraževanju je objavljeno na spletni strani IZS:
http://www.izs.si/nc/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/izobrazevanje/?izoId=IZS-14%2F04