Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Konferenca Mesta in krožno gospodarstvo

19.10.2017


Vljudno vabljeni na mednarodno konferencoz naslovom "Mesta in krožno gospodarstvo", ki bo v četrtek, 19. oktobra 2017, 9.00–15.30, v Salonu uporabnih umetnosti v Mariboru.
Namen konference je izpostaviti potencial mest in pomen aktivne vloge lokalnih uprav za prehod v krožno gospodarstvo. Tuji strokovnjaki in praktiki bodo predstavili nove urbane prakse, ki pomembno prispevajo k prehodu mest v krožno gospodarstvo in pri katerih ključno vlogo igrajo prebivalci mest in skupnosti.
Udeležba je brezplačna, prijavite se prek spletnega obrazca.

ProgramJavni posvet »Nove perspektive kulturnih povezav«

19.10.2017


Ministrstvo za kulturo in zavod Motovila – Center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih organizirata javni posvet z naslovom »Nove perspektive kulturnih povezav« o pripravi strateškega pristopa k mednarodnim kulturnim povezavam EU.
Oblikovanje skupnega strateškega pristopa, ki bi okrepil in nadgradil že vzpostavljene kulturne vezi držav članic s partnerskimi državami po svetu, je že dalj časa ena od prednostih tem na področju kulture na ravni EU.
Vljudno vabljeni na posvet, ki bo v četrtek, 19. oktobra 2017 ob 8.30 v Narodnem Muzeju Slovenije – Metelkova (Maistrova ulica 1, Ljubljana).

Vabilo