Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razstava In memoriam. Vojteh Ravnikar

20.01.2011 do 23.02.2011


Razstava:

IN MEMORIAM. VOJTEH RAVNIKAR

Galerija Jakopič, Ljubljana
20. januar - 23. februar 2011

 

Ogled vsebine in spremljevalnega programaCenter sodobnih umetnosti ROG

19.01.2011 do 20.01.2011 (Čet)


Mestna občina Ljubljana pripravlja projekt celovite prenove območja nekdanje tovarne koles Rog v Center sodobnih umetnosti Rog (CSU Rog), ki je zamišljen kot produkcijski, razstavni in družabni prostor ter bo v prvi vrsti namenjen dejavnostim s področij vizualnih umetnosti, oblikovanja in arhitekture. V okviru evropskega raziskovalno razvojnega projekta Second Chance želi MOL najti najustreznejše vsebinske, finančne in upravljalske rešitve za bodoči CSU Rog. Prvo fazo izvajanja omenjenega projekta predstavlja izvedba analize prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti (PSPN), ki jo po naročilu MOL-a izvaja Inštitut za civilizacijo in kulturo.
V ta namen vljudno vabljeni k izpolnjevanju vprašalnika, ki bo služil kot pomoč pri pripravi vsebin bodočega projekta. Izpolnjeni vprašalnik vrniti na e-naslov: info@ick.si.