Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Maks Fabiani 150. obletnica: darilo slovenske arhitekture in celostna grafična podoba

20.10.2015


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave z naslovom "Maks Fabiani 150. obletnica: darilo slovenske arhitekture in celostna grafična podoba", ki bo v torek, 20.10.2015 ob 18. uri v Zgodovinskem atriju Mestne hiše v Ljubljani.
Razstava bo na ogled do 4.11.2015, vsak dan med 8. in 20. uro.Predstavitev izhodišč arhitekturne politike Slovenije

20.10.2015


Arhitektura za ljudi

Ministrstvo za kulturo vabi na predstavitev izhodišč arhitekturne politike Slovenije z naslovom »ARHITEKTURA ZA LJUDI«, ki bo v torek, 20.10.2015 s pričetkom ob 9. uri v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje /Pot na Fužine 2 v Ljubljani/.
Ministrstvo za kulturo je z aktivnostmi za pripravo strategije arhitekturne politike začelo leta 2013, ko sta bila z Resolucijo o Nacionalnem programu za kulturo 2014-2017 kakovostna arhitektura in gospodarno urejen prostor prepoznana kot polje širšega javnega interesa, ki potrebuje politiko varstva in razvoja ter zaradi horizontalnega značaja tega področja zadeva različne resorne politike.
Cilj je oblikovanje vsebinsko usklajenega dokumenta, podprtega s strani vseh relevantnih deležnikov.

Vabilo