Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI Nova Gorica/Miren: Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu

21.03.2013 (Čet)


Spoštovani,

v okviru Dodatnega Strokovnega Izobraževanja vas vabimo na izobraževanje z naslovom "Razmerja med projektantom, nadzornikom, izvajalcem in investitorjem s poudarkom na projektantu", ki bo potekalo v četrtek, 21. MARCA 2013, s pričetkom ob 15:30 uri v sejni sobi Občine Miren – Kostanjevica (2. nadstropje), Miren 137, 5291 Miren.

Prijava:
Prijave na izobraževanja (s potrdilom o plačani kotizaciji za nečlane ZAPS) s pripisom datuma in kraja predavanja sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.

Vljudno vabljeni!

 Delavnica IZS: Geotermalna energija v sodobni inženirski praksi - izzivi in priložnosti

21.03.2013 (Čet)


Spoštovani!

Obveščamo vas, da Inženirska zbornica Slovenije v sodelovanju s Slovenskim geotehniškim društvom (SloGeD) v četrtek, 21. 3. 2013 ob 14. uri, v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška cesta 10b, Ljubljana, organizira delavnico z naslovom »Geotermalna energija v sodobni inženirski praksi: izzivi in priložnost«.

Več o delavnici, skupaj s prijavnico, je objavljeno na spletni strani IZS:

http://www.izs.si/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/koledar-izobrazevanj-izs/.

 

Tule pa najdete 2. obvestilo.