Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razstava ob 60-letnici delovanja DUPPS

21.03.2018


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave ob 60-letnici delovanja Društva urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije in Nagrade Maks Fabiani (za obdobje 2015 – 2017), ki bo v sredo, 21. 3. 2018 ob 13. uri v avli Fakultete za Gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, Jamova 2 v Ljubljani!
Razstava je bila prvič postavljena ob Dnevu društva urbanistov, 18. 11. 2017, na Gradu Štanjel. V Ljubljano na UL FGG je prenešena, da bi bila bolj dostopna strokovnjakom različnih profilov, ki se ukvarjajo s prostorskim planiranjem (urbanistom, gradbenikom, geodetom, arhitektom, krajinskim arhitektom itd.) in tudi študentom teh strok.

Vabilo