Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Prostorsko načrtovanje v Oregonu

21.05.2013


Urbanistični inštitut Republike Slovenije vabi na predavanje dr. Sheile Martin z naslovom Prostorsko načrtovanje v Oregonu.
Predavanje bo v torek, 21. 5. 2013 ob 17.00 uri v knjižnici Urbanističnega inštituta Republike Slovenije, Trnovski pristan 2, Ljubljana.
Predavateljica s fakultete Nohad A. Toulan School of Urban Studies and Planning državne univerze v Portlandu (Portland State University) bo predstavila prostorskonačrtovalski sistem države Oregon, opisala njegove učinke in se posvetila vedno aktualnemu vprašanju prostorskega načrtovanja, in sicer razmerju med zasebno lastnino in javnim interesom.
Vljudno vabljeni!