Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Regulacija poklica krajinski arhitekt v Avstriji

21.10.2014


Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije organizira okroglo mizo z naslovom "Regulacija poklica krajinski arhitekt v Avstriji", ki bo v torek,  21.10.2014 s pričetkom ob  16. uri na ZAPS /Vegova 8 v Ljubljana/.
Berchtold Andreas Dipl-Ing - Ingenieurkonsulent für Landschaftsplanung u –pflege bo predstavil regulacijski okvir delovanja poklica krajinskega arhitekta v Avstriji. Regulacija poklica in dejavnosti, vloga in pooblastila v različnih fazah načrtovanja in gradnje, nadzor, vodenje del, prostorsko načrtovanje itn. so teme, ki jih nam bo v naučeni slovenščini predstavil avstrijski kolega.
Okrogla miza ni namenjena  le krajinskim arhitektom, ampak vsem članom ZAPS. Še posebej vabimo člane, ki sodelujejo v delovnih skupinah projekta spremembe sistemske zakonodaje, za katerega upamo, da se bo nadaljeval pod novo vlado.
Prijave pošljite na naslov: zaps@zaps.si z navedbo: Deregulacija.