Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Tri skandinavske prestolnice skozi objektive in skice študentov seminarja Žnidaršič, FA UL

21.10.2019 do 28.11.2019


Vljudno vabljeni na odprtje razstave z naslovom "Tri skandinavske prestolnice skozi objektive in skice študentov seminarja Žnidaršič, Fakultete za arhitekturo, Univerze v Ljubljani", ki bo v ponedeljek, 21. okrobra 2019, ob 20. uri v Galeriji Dessa /Židovska steza 4, Ljubljana/.
Več >>Okrogla miza "Prostori druženja"

21.10.2019


Zavod METRO SR vljudno vabi na zaključno okroglo mizo in predstavitev zaključkov delavnic Enajsta šola pod mostom: prostori druženja v ponedeljek, 21. oktobra 2019, ob 12.30 pred GCC.
Okrogla miza, ki je organizirana pod pokroviteljstvom Ministrstva za okolje in prostor, predstavlja zaključek aktivnosti v okviru Meseca prostora, v katerem so se letos v Celju ukvarjali z javnimi prostori mesta. V ta namen je izbran javni prostor pri Gimnaziji Celje - Center, ki so ga z reciklažo odpadnih materialov spremenili v nov »prostor druženja«.

Več >>