Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Odprti poziv za Projektni prostor MAO 2018

22.01.2018 do 25.02.2018


MAO vabi posameznike in ustanove k prijavi projektov v nastajanju, eksperimentov in tekočih raziskav na področju arhitekture, oblikovanja in fotografije. Namen poziva je izbrati novejše projekte, ki bodo s krajšimi razstavami predstavljeni v okviru programa MAO.
V letu 2018 bodo izbrani štirje projekti, ki jim bo MAO zagotovil produkcijska sredstva v višini po 1.500,00 EUR (bruto), osnovno tehnično opremo in podporo ter prostor za izvedbo.
Prijavna dokumentacija:
- opis projekta in vsebine,
- kratek življenjepis avtorja/avtorjev,
- ilustrativno fotografsko in video gradivo,
- okviren finančni načrt projekta,
- terminski načrt projekta z želenim terminom izvedbe (termini so objavljeni v Pogojih sodelovanja),
- kontaktni podatki (ime in priimek, elektronska pošta, telefonska številka).
Rok za oddajo prijav je do nedelje, 25. februarja 2018, do polnoči. Vloge s prilogami lahko oddate po elektronski pošti na naslov: nikola.pongrac@mao.si, s pripisom: Prijava za Projektni prostor MAO 2018.

Več>>