Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Javna predstavitev dopolnjenega osnutka celovitega nacionalnega in podnebnega načrta Slovenije in njegovega okoljskega poročila

22.01.2020 do 28.01.2020


Vabljeni na javno predstev dopolnjenega osnutka Celovitega nacionalnega energetskega in podnebnega načrta (NEPN, verzija 4.1), ki bo potekala 28. januarja 2020 s pričetkom ob 10. uri, na Fakulteti za elektrotehniko (Velika predavalnica), Tržaška cesta 25, 1000 Ljubljana.

Namen predstavitve je zainteresirani javnosti predstaviti celovito dopolnjen osnutek NEPN (verzija 4.1) in njegovo okoljsko poročilo v okviru javne obravnave obeh dokumentov, ki se je začela 17. januarja 2020 in bo trajala 30 dni, tj. do vključno 16. februarja.
Vljudno prosimo, če nam zaradi priprave prostora vašo udeležbo predhodno potrdite prek spletnega obrazca, do vključno 27. januarja 2020.