Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Seminar o pripravi Celostnih prometnih strategij (CPS)

22.10.2014 do 23.10.2014


Spoštovani!

Ministrstvo za infrastrukturo in prostor (MzIP) v sodelovanju s Slovensko platformo za trajnostno mobilnost (SPTM) vabi bodoče izdelovalce Celostnih prometnih strategij (CPS) za občine in regije na "Seminar o pripravi CPS", ki bo potekal v sredo, 22. 10. in četrtek, 23. 10. 2014, med 9:00 in 16:00 v prostorih M hotela, Derčeva ulica 4, v Ljubljani.

S seminarjem se nadaljujejo aktivnosti za spodbujanje izdelave in izvajanja CPS v slovenskih občinah in regijah.

Seminar je namenjen samo bodočim izdelovalcem CPS, predvsem podjetjem in ustanovam, ki se ukvarjajo s strateškim prometnim in prostorskim načrtovanjem. Za uporabnike CPS (občine, ministrstva, agencije, NVO in podobno) bodo osnovni podatki o CPS in možnostih črpanja sredstev za ukrepe trajnostne mobilnosti predstavljeni na konferenci o trajnostni mobilnosti v Mariboru v torek, 7.10.2014.

Število razpoložljivih mest na seminarju je zaradi interaktivnega dela omejeno na 30 udeležencev. V primeru prevelikega števila prijav bomo udeležbo omejili na:
- enega udeleženca iz posameznega podjetja oziroma ustanove,
- udeležence z več izkušnjami s strateškim načrtovanjem prometa in prostora.

Udeležba na seminarju je brezplačna, vključeno je tudi kosilo. Na stroške udeležencev je mogoče urediti prenočišče v M hotelu.

Prijave sprejemajo na e-prijavnici do petka, 10.10.2014, do 12:00. Potrditev udeležbe, podrobnejši program in morebitne omejitve udeležbe bomo sporočili vsem prijavljenim do srede, 15.10.2014 do 16:00.

Program seminarja >>