Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Z oblikovanjem do višje dodane vrednosti v pohištveni industriji

22.10.2015


Predavanje in okrogla miza

Mesto oblikovanja Slovenija, nekdanja tiskarna Mladinska knjiga, Dunajska cesta 123, Ljubljana

22.10.2015, 16.00 – 18.00

Učinkovitejše in sistematično vključevanje oblikovanja v proces razvoja novih izdelkov je ena izmed ključnih priložnosti tudi za razvoj konkurenčnosti pohištvene industrije. Na dolgi rok podjetja na globaliziranih trgih namreč ne morejo preživeti z izdelki z nizko ceno – oblikovanje je eden ključnih faktorjev pri ustvarjanju večje dodane vrednosti, ki bo omogočila preživetje in nadaljnji razvoj pohištvene industrije tudi v Sloveniji. Vključevanje oblikovanja v vse faze razvoja novega izdelka zahteva ustrezno razumevanje med proizvajalci na eni in oblikovalci na drugi strani. Na predavanju in razpravi bomo na primerih dobre prakse videli, kako vzpostaviti sodelovanje, ki omogoča dolgoročen uspeh. Okroglo mizo organizira Javna agencija, SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ostalimi partnerji.

Podrobnosti>
 Spletna konference Brightest! Greenest! Buildings EUROPE

22.10.2015


Ne zamudite spletne konference Brightest! Greenest! Buildings EUROPE

"Deep Green Renovations with BUILD UPON''
(Celostne trajnostne prenove s projektom BUILD UPON)

Kdaj: 22. oktober 2015 ob 11:30
Kje: http://brightestgreenestbuildings.eu/
 
Slovensko združenje za trajnostno gradnjo že od meseca marca letos sodeluje v projektu BUILD UPON in v povezavi s tem se bo odvila virtualna konferenca "Deep Green Renovations with BUILD UPON (Celostne trajnostne prenove s projektom BUILD UPON)", posvečena izboljšavi oblikovanja in izvajanja Nacionalne strategije prenove v Evropi. Konferenca "Deep Green Renovations with BUILD UPON" bo združila virtualno konferenco z inovativno virtualno razstavo ter tako združila evropske strokovnjake, podjetja in ostale pomembne udeležence ter projekte s področja trajnostne gradnje in prenove.

Brezplačna enodnevna konferenca se bo dogajala na virtualni EXPO platformi Brightest! Greenest! Buildings EUROPE s pričetkom ob 11:30. Urnik predstavitev si lahko ogledate na tej povezavi, splošne informacije o virtualnem EXPO pa tukaj.

 Vse kar potrebujete, sta računalnik ter internetna povezava.


 Registracije in več o dogodku na www.BrightestGreenestBuildings.eu