Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razpis za izbor slovenske kandidature za Nagrado Sveta Evrope za krajino

22.12.2010


Ministrstvo za okolje in prostor je v skladu z določili Evropske konvencije o krajini objavilo razpis za izbor slovenske kandidature za Nagrado Sveta Evrope za krajino. Ogledate si ga lahko na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor pod rubriko Aktualno (http://www.mop.gov.si/).
Razpis se zaključi 22. decembra 2010 ob 14.00 uri.
Kandidirajo lahko lokalne in regionalne oblasti oziroma združenja in nevladne organizacije, ki so naročile oziroma izdelale projekte, izvedle dogodke, ki prispevajo k promociji, varstvu, upravljanju in načrtovanju slovenskih krajin ter ozaveščanju javnosti o pomembnosti krajin za človekov razvoj.
Nagrado podeljuje Svet Evrope predvidoma oktobra 2011.