Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Pogledi na prostorsko načrtovanje skozi čas

23.03.2017


Društvo urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije - DUPPS in Društvo krajinskih arhitektov Slovenije - DKAS vabita na Okroglo mizo: Pogledi na prostorsko načrtovanje skozi čas, ki bo v četrtek, 23. marca 2017 ob 17. uri na Magistratu v Ljubljani (velika sejna dvorana).
Izhodišča za razpravo so ob petdesetletnici neprekinjenega izhajanja revije pripravili vidni soustvarjalci slovenskega prostorskega načrtovanja in regionalnega planiranja, ki so obenem avtorji prispevkov, objavljenih v reviji IB (december 2016), izdajatelja Urada RS za makroekonomske raziskave:
· prof. dr. Milan Naprudnik
· g. Tomaž Vuga
· prof. dr. Pavel Gantar
· prof. Dušan Ogrin, prof. dr. Janez Marušič
· mag. Ivo Piry
· prof. dr. Marjan Ravbar
· prof. dr. Andrej Pogačnik
Rok za prijave: četrtek, 15.3.2017 na e-naslov: drustvo.dupps@gmail.com.

Vljudno vabljeni!


Program
 
Vabilo