Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: BIM 1

23.04.2014 (Sre)


Kaj je BIM - Kaj je in kaj ni BIM?
Uvajanje BIM v evropsko zakonodajo in primeri držav, kjer je BIM že obvezna praksa. Izmenjava modela v formatu IFC. Informacije, ki jih iz 3D modela lahko dobimo. Zakaj preiti iz tradicionalnega 2D risanja na BIM tehnologije in kaj to pomeni za organizacijo arhitekturnega biroja in sodelovanja ostalih udeležencev na projektu.

Predavala bosta: dr. Tomo Cerovšek iz FGG, tudi v tujini prepoznaven poznavalec in uporabnik BIM tehnologij in Gorazd Rajh, PILON AEC z 30 letnimi izkušnjami na področju računalniško podprtega projektiranja.

V sredo 23.04.2014 s pričetkom ob 16:00 uri v prostorih ZAPS, Vegova 8, Ljubljana.

Prijava: prijave z navedbo zadeve "BIM 1" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu izobrazevanje@zaps.si.

Vabljeni!Arhitektura na robovih - razstava

14.04.2014 do 24.04.2014 (Ned, Pon, Tor, Sre, Čet, Pet, Sob)


Združenje “Kolektiv za integracijo prostora in arhitekturo” vabi arhitekte iz bivše skupne države k udeležbi na razstavi “Arhitektura na marginah” od 14. do 24.04. V Beogradu.

Vabilo in prijava>