Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Izobraževanje: Vse o izvedbi in osvetlitvi ravnih streh

23.05.2017 do 01.06.2017


Vljudno vabljeni na interaktivna izobraževanja, ki bodo poleg celovite informacije o sistemih in izvedbi ravnih streh ter o razlogih in načinih osvetlitve, ponudila tudi možnost individualnih posvetov in odgovorov na vprašanja.

Več informacij in prijave>>Izobraževanje IZS: Priprava projektne naloge

23.05.2017


Inženirska zbornica Slovenije /IZS/ organizira izobraževanje z naslovom "Priprava projektne naloge", ki bo v  torek, 23. 5. 2017 ob 15:00 uri, v prostorih IZS  /Jarška cesta 10b, Ljubljana,/.

Program izobraževanja:
15:00 Priprava projektne naloge – splošno: Helena Kovač, univ. dipl. inž. arh.
15:45 Priprava projektne naloge – strojni del: Mitja Lenassi, univ. dipl. inž. str.
16:30 Priprava projektne naloge – elektro del: mag. Vinko Volčanjk, univ. dipl. inž. el.
17:15 Razprava
Več o izobraževanju in prijavnica, je objavljeno tukaj.
Prijave pošljite najkasneje do srede, 17. 5. 2017.

Vljudno vabljeni.Human Cities / Ljubljana - Javni prostori za lokalno življenje

23.05.2017 do 27.05.2017


Urbanistični inštitut Republike Slovenije (UIRS) skupaj s partnerji gosti večdnevni mednarodni dogodek "Human Cities / Ljubljana - Javni prostori za lokalno življenje", ki naslavlja vprašanja participativnega urejanja lokalnega javnega mestnega prostora v vse bolj ekonomsko, socialno in etnično raznolikih mestnih skupnostih.
Poseben poudarek bo na načinih prepoznavanja skupnih vrednot, ki si jih delijo prebivalci in drugi uporabniki lokalnih okolij, in so pomembna osnova za skupnostno spreminjanje lokalnih okolij na bolje.
Rok za prijave: 19.5.2017


Več informacij>>