Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Aktivna hiša LUMAR-strokovni ogled

23.10.2013 (Sre)


23. oktobra ob 13:00 uri bo v organizaciji podjetja VELUX Slovenija organizirana strokovna predstavitev rešitev in delovanja Aktivne hiše v Dragočajni pri Medvodah za arhitekte.

Aktivna hiša je enodružinska hiša, ki demonstrira celosten pristop načrtovanja z integracijo treh ključnih kriterijev: energije, bivalnega okolja in vpliva na okolje. Je vizija gradnje prihodnosti, ki nudi uporabniku zdravo in udobno bivanje brez negativnega vpliva na okolje.

V sklopu izobraževanja bo arhitektom podana informacija o konceptu aktivna hiša, o izvedbi, tehnologiji, energijski bilanci hiše in analizi osvetlitve. Slišali boste izkušnje arhitekta in izvajalca ter imeli možnost merjenja vpliva oken na svetlobne vrednosti.

Izobraževanje je omejeno na max. 20 udeležencev!

Več informacij in prijava na: http://www.aktivnahisa.si/dogodki/