Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Prostorska kultura: nov pristop k teoriji in praksi prostorskega načrtovanja

23.10.2014


Oddelek za krajinsko arhitekturo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani vabi v četrtek, 23. 10. 2014, ob 13. uri na predavanje prof. dr. Franka Othengrafna z naslovom »Prostorska kultura: nov pristop k teoriji in praksi prostorskega načrtovanja? Primeri iz Evrope« in okroglo mizo z naslovom »Prostorska kultura v Sloveniji«.
Oba dogodka bosta v predavalnici D1 v novi stavbi dekanata Biotehniški fakultete na Jamnikarjevi 101 v Ljubljani in sta del programa Meseca prostora.
Vljudno vabljeniSeminar Dostopi in izhodi iz stavb za osebe s posebnimi potrebami

23.10.2014


V okviru meseca požarne varnosti poteka več prireditev in strokovnih srečanj. Slovensko zdruzenje za pozarno varstvo organizira tudi seminar Dostopi in izhodi iz stavb za osebe s posebnimi potrebami, ki bo v četrtek, 23. oktobra 2014 od 9. do 13. ure v prostorih SiTiTeater BTC /poslovna stavba Mercurius, Šmartinska 152, Ljubljana/.
Seminar je namenjen predvsem projektantom, pa tudi strokovnim delavcem investicijskih služb in inšpektorjem ter nadzornikom. Na seminarju bo  prvič predstavljena vsebina nastajajoče smernice SZPV o avtomatskih vratih na evakuacijskih poteh.
Podrobnosti o seminarju in prijavnico so objavljene na spletni strani www.szpv.si.
Vljudno vabljeni.

 Natečaj za tretji Plaktivat

23.10.2014 do 15.11.2014


TAM-TAM pod okriljem družbeno odgovornega projekta Plaktivat razpisuje že tretji natečaj za oblikovanje plakata. Tokrat na temo nasilja med mladostniki, pri izvedbi katerega sodeluje UNICEF.

Natečaj 'Nasilje med mladostniki' je odprt do 15. novembra 2014. Zmagovalna rešitev Plaktivata bo predstavljena na 500 plakatnih mestih TAM-TAM po Sloveniji.

Več informacij.