Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI, DOBRA PRAKSA 3: Zaščita pred hrupom v stavbah

24.03.2015 (Tor)


Vabljeni na izobraževanje v okviru DSI ZAPS z naslovom "DOBRA PRAKSA 3: ZAŠČITA PRED HRUPOM V STAVBAH", ki bo v torek, 24. 3. 2015, 15:00 - 17:00, v prostorih ZAPS, Vegova 8, Ljubljana.

Ponovno bo predstavljen program SONITUS PROJEKT - ZAŠČITA PRED HRUPOM V STAVBAH (celostno) ter prvič PRIROČNIK SONITUS PROJEKT – ZAŠČITA PRED HRUPOM.

Prijav ne sprejejmamo več, mesta so zapolnjena! 

 Predavanje krajinske arhitektke Cristine Castel-Branco

24.03.2015


Vljudno vabljeni na predavanje portugalske krajinske arhitektke Cristine Castel-Branco, ki bo v torek, 24.3.2015 ob 18. uri v predavalnici D1 na dekanatu Biotehniške fakultete /Jamnikarjeva 101, Ljubljana/.
Vabilo>Tržišče stavbnega restavratorstva na čezmejnem območju

24.03.2015


Vljudno vabljeni na konferenco z naslovom "Tržišče stavbnega restavratorstva na čezmejnem območju: analiza trenutnega stanja in perspektiva za prihodnost", ki bo v torek, 24.3.2015 v Centru idrijske čipke /Prelovčeva 2, Idrija/.
Cilj strateškega projekta PRATICONS je izboljšati pristop k varovanju, obnovi in vrednotenju stavbne dediščine. Več o projektu>>