Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razvrščanje objektov in projektna dokumentacija - Novo mesto / ODPOVEDANO!

24.03.2020


ZAPS organizira regijska izobraževanju o razvrščanju objektov in izdelavi projektne dokumentacije, kjer bodo predstavljeni Uredba o razvrščanju objektov s pripadajočimi prilogami in tehnično smernico, Pravilnik o podrobnejši vsebini dokumentacije in obrazcih, povezanih z graditvijo objektov ter Pravila stroke ter uporaba Uredbe in Pravilnika pri izdelavi projektne dokumentacije. Po predavanju bo na voljo čas za razpravo.

Predavala bosta Slavko Gabrovšek, univ. dipl. inž. arh. ter Mima Suhadolc, univ. dipl. inž. arh.

Predavanje v Novem mestu bo v torek, 24. 3. 2020, od 9h do 14h, v prostorih Regijskega centra Novo mesto, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijave>>.

Člani ZAPS za udeležbo na izobraževanju prejmejo 3 kreditne točke / Sklop A - Zakonodaja in standardi.

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo, ki znaša za člane ZAPS 45,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 90,00€ (z DDV) ter za nečlane 150,00€ (z DDV). Kotizacijo nakažete na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana. Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved je ponedeljek 23. 3. 2020, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.Predavanje Idis Turato / ODPOVEDANO!

24.03.2020


V okviru natečaja za Bazenski kompleks ŠRP v Češči vasi prihaja v Ljubljano, kot član žirije, priznani hrvaški arhitekt prof. Idis Turato.

Idis Turato je arhitekt in profesor na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Zagrebu ter gostujoči profesor na fakultetah za arhitekturo v Beogradu, Splitu in Ljubljani. Leta 1992 je skupaj s Sašo Randićem soustanovil arhitekturno pisarno Randić Turato, leta 2009 pa je na samostojno pot stopil z Arhitekturno pisarno Turato. Njegovi projekti so bili kar desetkrat nominirani za nagrado EU Mies van der Rohe, prejel pa je tudi vse najpomembnejše arhitekturne nagrade na Hrvaškem in v regiji (Viktor Kovačić, Drago Galić, Vladimir Nazor, Piranesi, Velika nagrada Balkanskega arhitekturnega bienala). Hrvaško je zastopal na 10. Arhitekturnem bienalu v Benetkah s projektom In-Between in na 12. Bienalu v sodelovanju s skupino hrvaških arhitektov s projektom Pavilion.

Predavanje bo na Fakulteti za arhitekturo (Zoisova 12, Ljubljana), v torek, 24. 3. 2020, ob 19h.

Prijave na predavanje >>

Kotizacije ni.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 1 kreditno točko / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.