Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Gradnja lesenih nizkoenergijskih stavb: ogled dveh primerov dobre prakse

24.04.2013 (Sre)


Spoštovani,

v okviru projekta Slovenija znižuje CO2: dobre prakse (www.slovenija-co2.si) bo organiziran dogodek Gradnja lesenih nizkoenergijskih stavb, v okviru katerega bosta predstavljena dva primera dobre prakse:

Poslovna stavba Ekoprodukt d.o.o. in
leseni vrtec v Preddvoru

Predstavitev in ogled: Žeje pri Komendi, Preddvor, sreda 24. aprila 2013 (odhod z organiziranim prevozom ob 08:00 iz Ljubljane)

- V letu 2011 je podjetje Ekoprodukt zgradilo svoj poslovno-skladiščni objekt v Žejah pri Komendi, ki sledi načelom trajnostne gradnje, in je prejel tudi priznanje Zeleni svinčnik Zbornice za arhitekturo.

- Leseni pasivni vrtec v Preddvoru, katerega konstrukcija in izdelava temeljita na uporabi lesa in lesnih proizvodov, dokazuje možnost uporabe lesa in lesnih proizvodov za javne objekte. Izdelan je bil v podjetju Jelovica Hiše d.o.o.

Predstavitev je namenjena predstavnikom občin in resornih ministrstev (za gospodarski razvoj in tehnologijo ter za kmetijstvo in okolje), podjetjem in samozaposlenim (energetska podjetja in javna podjetja za energetiko, podjetja s produkti in storitvami na področju obnovljivih virov energije in učinkovite rabe energije, lesna in lesnopredelovalna industrija, gradbena dejavnost, svetovanje in inženiring), specializiranim javnim ustanovam ter strokovni in znanstveni javnosti.

Udeležba, vključno z avtobusnim prevozom in prigrizkom, je brezplačna. Obvezne prijave sprejemajo do zapolnitve mest oz. do 19. aprila na prijavnici (v primeru preseganja števila razpoložljivih mest bo udeležba omogočena po enemu predstavniku na organizacijo).
Dodatne informacije v vabilu, pri Karmen Kogoj Ogris na 01 439 71 00, karmen@umanotera.org ter na spletni strani www.slovenija-co2.si.