Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja - KRANJ

24.04.2018 (Tor)


Obveščamo vas, da bo regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje, ki ga organizirata ZAPS in IZS potekalo

torek, 24. 4. 2018, 12.00 - 17.00 v prostorih Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, 4000 Kranj.

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se bo začela uporabljati s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo. Podzakonski akti še niso sprejeti, zato bodo predstavljeni na izobraževanjih v prihodnje.

Predviden program izobraževanja:
12:00 - ZUreP-2 - Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh.
13:00 - Gradbeni zakon (GZ) - Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh.
14:00 - Odmor 14:15 - Zemljiška politika (ukrepi zemljiške politike) in prostorki informacijski sistem (PIS) - mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod.
15:15 - Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID) - mag. Barbara ŠKRABA FLIS, univ.dipl.inž.grad.
16:15 - Razprava

Izobraževanje je namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest na  povezavi >> .
Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS >>).
Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).