Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Arhitekturna zgodovina. Med starim in novim

24.11.2011 do 26.11.2011


Vabljeni na simpozij z naslovom Arhitekturna zgodovina. Med starim in novim, ki bo potekal od 24. do 26. novembra 2011 v prostorih Restavratorskega centra na Poljanski 40 v Ljubljani, v organizaciji Oddelka za umetnostno zgodovino Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, Restavratorskega centra Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije in Zavoda za gradbeništvo Slovenije.
Simpozij se pričenja v četrtek, 24. novembra ob 18.00 uri, s slavnostno otvoritvijo in predstavitvijo prvega simpozijskega zbornika Arhitekturna zgodovina ter z okroglo mizo Med starim in novim v arhitekturi danes, na kateri bodo sodelovali priznani arhitekti, konservatorji in umetnostni zgodovinarji.