Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predavanje japonskega arhitekta TAKU HIBINO

24.11.2015


Vljudno vabljeni na predavanje japonskega arhitekta TAKU HIBINO, vodilnega arhitekta iz biroja HIBINO SEKKEI. Predavanje bo v torek, 24.11.2015 ob 17.30 uri v Plečnikovi predavalnici Fakultete za arhitekturo v Ljubljani.
HIBINO SEKKEI je eden vodilnih arhitekturnih birojev, ki se ukvarja izključno z raziskovanjem in načrtovanjem prostorov za vzgojo in izobraževanje. Njihove projekte odlikujejo enostavne zasnove, inovativni pristopi v organizaciji in uporabi ter izjemna povezanost z naravo/okolico (preplet interierja in eksterieja, uporaba naravnih materialov,...). Do sedaj so načrtovali že več kot 300 objektov.

VabiloPrenova Galerije Velenje

24.11.2015


Vljudno vabljeni na predstavitev Prenove Galerije Velenje iz cilkusa tematskih pogovorov o arhitekturi.
Dogodek bo potekal v torek, 24.11.2015 s pričetkom ob 17. uri v Galeriji Velenje /Titov trg 5, Velenje/.

Vabilo