Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Sejem DOM: RENEW SCHOOL

25.02.2015 (Čet)


Vabimo vas, da se nam pridružite v četrtek, 12. marca 2015 ob 10:30 na sejmu DOM na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer bo  v okviru mednarodnega projekta RENEW SCHOOL (www.renew-school.eu), potekala delavnica in tehnološki pogovor o prenovi in gradnji šolskih objektov na nizkoenergijski standard.

 

Dogodek je namenjen arhitektom, projektantom in izvajalcem obnove/gradnje, kot tudi uporabnikom, lastnikom javnih objektov in investitorjem (šol, vrtcev,..). Dogodek je brezplačen.

Priznani domači in tuji strokovnjaki bodo z nami delili znanje in izkušnje kako najbolj smotrno pristopiti k trajnostni prenovi obstoječega javnega stavbnega sklada. Predstavljeni bodo primeri dobre prakse na področju energetske obnove in gradnje šol in vrtcev, kako je treba obravnavati različne vidike naložbe (tehnične, okoljske, finančne, vzdrževanje,..). Predstavljeno bo tudi stanje tehnike in trendi na področju energetske obnove in gradnje javnih stavb (šol/vrtcev) v EU in doma.

Za udeležence dogodka bo organiziran tudi ogled primera dobre prakse nizkoenergijskega javnega objekta.

Prepričani smo, da utegne biti dogodek zanimiv tudi za vas!

 Program dogodka in registracijo najdete  TUKAJ.