Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Krajinski arhitekti konservatorji na Zavodu za varstvo kulturne dediščine Slovenije

25.04.2019


Vljudno vabljeni v četrtek, 25. aprila 2019 ob 10:00 na predavanje z naslovom "Krajinski arhitekti konservatorji na Zavodu za varstvo kulturne dediščine Slovenije", ki bo v Razstavišču Urban, Grajska ulica 7, Maribor.

Dogodek je namenjen predstavitvi dela krajinskih arhitektov, zaposlenih na Zavodu za varstvo kulturne dediščine Slovenije in Ministrstvu za kulturo, in njihovih prizadevanj na področju varstva kulturne dediščine, še posebej vrtnoarhitekturne dediščine, kulturne krajine in varstva kulturne dediščine v prostoru. Predstavljeni bodo problematika in izzivi varstva, strokovna dognanja, izkušnje ter primeri dobre prakse, kar udeležencem omogoča seznanitev s problematiko in sistemom varstva ter dvig kakovosti obravnave tovrstne zvrsti kulturne dediščine v prostorskem načrtovanju ter arhitekturnem in krajinsko arhitekturnem projektiranju.

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijavite se na miran.krivec@zvkds.si do 24.4.2019 do 13.00 ure. Kotizacije ni.

Za udeležbo na izobraževanju udeleženec prejme 3 kreditne točke - Sklop B (Teorija in referenčna praksa).