Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Ljubljana Forum 2014

25.09.2014 do 26.09.2014


Vljudno vabljeni na mednarodni Ljubljana Forum 2014, ki bo potekal v času od 25. do 26.9.2014 na Ljubljanskem gradu. Več>>Strokovni seminar DALJNOVODI IN ZDRAVJE

25.09.2014 (Čet, Pet)


Inštitut za neionizirna sevanja skupaj s soorganizatorji, Fakulteto za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Upravo za varstvo pred sevanji - Ministrstvo za zdravje in Nacionalnim inštitut za javno zdravje organizira strokovni seminar o nizkofrekvenčnih poljih DALJNOVODI IN ZDRAVJE.

Seminar bo potekal 25. septembra 2014 med 9.00 in 15.00 uro na Fakulteti za elektrotehniko, Tržaška 25, Ljubljana.

Kotizacija za seminar za pravne osebe znaša 150,00 EUR z DDV, za fizične osebe pa 50,00 EUR z DDV. V kotizacijo je vključena udeležba na dogodku, drugi materiali, knjiga EMS IN ZDRAVJE, osvežitev med odmorom in potrdilo o udeležbi.

Na seminar se prijavite z elektronsko prijavnico, preko e-pošte: seminarji@inis.si ali po pošti: INIS, Pohorskega bataljona 215, 1000 Ljubljana. Prijave sprejemajo do 19. septembra 2014. Število prijavljenih je omejeno, zato se prijavite čim prej.

Organizatorji si pridržujejo pravico do spremembe datuma ali odpovedi seminarja v primeru, da ne bo zadnostnih prijav.

Več informacij najdete v vabilu in na spletni strani inštituta.ZAG - Izobraževalni posvet

25.09.2014 (Čet)


Požarni laboratorij Zavoda za gradbeništvo (ZAG) vabi na izobraževalni posvet z naslovom POŽARNI GRADBENI PROIZVODI IN MATERIALI PO REALNEM POŽARU, kjer bodo predstavili rezultate raziskovalne naloge z istim naslovom.

Posvet bo potekal v četrtek 25. septembra 2014 v dopoldanskih urah v prostorih ZAG Ljubljana, Dimičeva ulica 12, 1000 Ljubljana.

Namen posveta je predstaviti analizo, ali so gradbeni proizvodi opravili nalogo preprečitve širjenja požara v realnem požaru ali ne. Na posvetu bomo predstavili ugotovitve ter predloge za spremembe na področju zakonodaje požarne varnosti ter na področju gasilstva. Posvet je namenjen vsem, ki se ukvarjajo s požarno varnostjo, od arhitektov, projektantov, do proizvajalcev in izvajalcev ter končnim uporabnikom, inšpektorjem, gasilcem in reševalcem.

Kotizacije za posvet NI.
Prijave
sprejema Manca Ahačič na elektronski naslov manca.ahacic@zag.si do vključno 22.9.2014.

Več o posvetu >>