Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Okrogla miza ob izdaji Zbornika Sedlarjevega srečanja

25.10.2016


Prispevki Sedlarjevega srečanja so letos že drugič v obliki zbornika objavljeni v posebni strokovni številki revije Urbani izziv, ki jo izdaja Urbanistični inštitut Republike Slovenije.
Ob izdaji strokovne številke Urbanega izziva bo v torek, 25. 10. 2016 ob 17.00 uri okrogla miza na Urbanističnem inštitutu v Ljubljani, Trnovski pristan 2 (knjižnica, pritličje, vhod s pasaže).

Vljudno vabljeni!Energijska prenova javnih stavb

25.10.2016


Gradbeni inštitut ZRMK v sodelovanju z ZGIGM vabi na strokovno delavnico z naslovom " Energijska prenova javnih stavb", ki bo v torek, 25.10.2016 od 9. do 14. ure v Ljubljani, Dimičeva 13.
Več informacij si lahko preberete tukaj

.Razstava Soseske in ulice

17.05.2016 do 20.11.2016 (Tor)


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Soseske in ulice v torek, 17. maja, ob 20.00 v Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Razstava sledi profesionalni paraboli arhitekta in intelektualca Vladimirja Braca Mušiča, ključne osebnosti povojnega urbanizma v Jugoslaviji. Predstavljeni bodo primeri treh paradigmatskih realizacij na področju sodobnega urbanizma iz obdobja 1967–1975. Projekti sosesk v Ljubljani (BS-7), Splitu (Split 3) in Mariboru (Maribor–Jug) predstavljajo sintezo mnogoterih urbanističnih principov, temelječih na domačih in mednarodnih izkušnjah. Kustosi razstave so Luka Skansi, Bogo Zupančič in Martina Malešič.
Vabilo

Več o razstavi: http://www.mao.si/Razstava/Soseske-in-ulice.aspx