Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Več lepih stvari za vsakdanjo rabo

25.11.2014


Urbanistični inštitut Republike Slovenije organizira predavanje Martine Malešič z naslovom »VEČ LEPIH STVARI ZA VSAKDANJO RABO« Skandinavski odmevi v slovenski stanovanjski kulturi.
Predavanje bo v torek, 25.11.2014 ob 17.00 uri  v knjižnici Urbanističnega inštituta Republike Slovenije /Trnovski pristan 2, Ljubljana/.
Skandinavski stanovanjski model je v 20. stoletju z izredno dobro razvito stanovanjsko politiko in lepim, preprostim oblikovanjem vsakdanjega okolja postal zgled večini evropskih držav, v določeni meri Združenim državam Amerike in celo Avstraliji. V času po 2. svetovni vojni so skandinavski vplivi postali pomemben del tudi slovenske zgodovine arhitekture in oblikovanja.
Vljudno vabljeni.
Vabilo