Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Vodenje projektov trajnostne gradnje

26.02.2015 (Čet)


Izobraževanja GBPro Evropske regionalne mreže WorldGBC

četrtek, 26. februarja 2015, Hotel Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana

Izobraževalni tečaj je prvi iz niza tečajev za pridobitev naziva Green Building Professional (GBPro), s katerimi začenjamo v letu 2015 v okviru Akademije trajnostne gradnje Slovenskega združenja za trajnostno gradnjo.

Celodnevno izobraževanje bo v prvi vrsti usmerjeno v prikaz dobrih praks za učinkovito vodenje projektov trajnostne gradnje. Njegove vsebine so bile razvite znotraj delovne skupine za izobraževanje Evropske regionalne mreže Svetovnega združenja za trajnostno gradnjo (WorldGBC) ter prilagojene lokalnim (evropskim) razmeram ter najsodobnejšim tehnikam. Izobraževanje je usmerjeno v izrazito praktična znanja ter v prikaz primerov iz aktualne prakse, ustrezajoče evropskim smernicam trajnostne gradnje ter globalni trajnostni gradbeni industriji. V celoti bo potekal v angleškem jeziku.
 

Program in prijava>
Rok za predprijave se izteče 30. januarja. 10% popust