Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

DSI: Orodja za usmerjanje in nadzor urbanih oblik

26.03.2014 (Sre)


V sredo 26.03.2014 ob 16:30 uri vas vabimo v prostore ZAPS, Vegova 8, Ljubljana, kjer bo Dr. Kaliopa Dimitrovska Andrews, izredna profesorice za področje urbanizma na Univerzi v Ljubljani, predstavila monografijo, ki vsebuje strnjeno razpravo o oblikovanju v sodobnih planerskih sistemih in o estetiki grajenega okolja ter opredeljuje osnovna urbanističnooblikovalska merila, ki so pomembna za estetski razvoj mesta.

Prijave z navedbo "Urbane oblike" sprejemamo do zapolnitve mest na e-naslovu: izobrazevanje@zaps.si.
Predstavitev stališč IZS do nove gradbene zakonodaje

26.03.2014


Inženirska zbornica Slovenije vabi na posvet z naslovom "Predstavitev stališč IZS do nove gradbene zakonodaje".
Posvet bo potekal v sredo, 26.3.2014 ob 14. uri, v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška c. 10b, Ljubljana.
Na posvetu bodo predstavljene bistvene spremembe, ki jih na področju prostorske in gradbene zakonodaje pripravlja Ministrstvo za infrastrukturo in prostor.
Na posvet se lahko prijavite na e-naslovu: martina.babnik@izs.si .
Vljudno vabljeni!