Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Trajnostno urejanje prostora in prometa

26.05.2016


Društvo za ceste SV Slovenije organizira strokovni posvet z naslovom "Trajnostno urejanje prostora in prometa", ki bo v četrtek, 26. maja 2016 na Univerzi v Mariboru, Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo.
Urejanje prostora in prometa v urbanih področjih povzroča vedno večje težave v postopkih načrtovanja in vzdrževanja prometne infrastrukture ter zagotavljanja delovanja mestnih in gospodarskih prometnih sistemov. Obstoječa tehnična regulativa ne omogoča učinkovite realizacije potrebnih ukrepov za doseganje trajnostne mobilnosti, zato je potrebno določeno medstrokovno poenotenje.
Vljudno vabljeni.

Program>>
Prijavnica>>