Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

3. strokovni posvet Beton in trajnostna gradnja

26.10.2017


Združenje za beton Slovenije vabi na strokovni posvet temo "Beton in ekstremne podnebne razmere", ki bo v četrtek, 26.10.2017 na GZS, Dimičeva 13, v Ljubljani, s pričetkom ob 9. uri.

Program in prijave
 

Vljudno vabljeni!Strategija razvoja Slovenije - javna razprava

26.10.2017 do 09.11.2017


Vlada Republike Slovenije se je seznanila z osnutkom Strategije razvoja Slovenije 2030.
Pripravo dokumenta, ki nastaja pod okriljem Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Ministrstva za finance, Urada Vlade RS za makroekonomske analize in razvoj ter v tesnem sodelovanju z vsemi resornimi ministrstvi in Statističnim uradom RS, je vlada v začetku svojega mandata opredelila kot eno izmed svojih prednostnih nalog. Zdaj se začenja javno posvetovanje o strategiji, ki bo trajalo do 9. novembra 2017. Sledilo ji bo medresorsko usklajevanje, predvidoma v decembru 2017 pa končni sprejem na vladi.

Vabljeni k sodelovanju.

Več >>