Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Izobraževanje DGNB RP

26.11.2014 do 28.11.2014


Vabilo na novembrski rok izobraževanja za pridobitev naziva DGNB RP v Ljubljani

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo – GBC Slovenia vas vabi, da se udeležite izobraževanja po programu DGNB RP – Registered Professional, mednarodno uveljavljenem sistemu certificiranja trajnostnih stavb. Izobraževanje poteka v obliki strnjenega tridnevnega modula, na katerem boste pridobili vsa potrebna osnovna znanja za PRVI STIK S KOMPLEKSNOSTJO TRAJNOSTNE GRADNJE TER DOBILI STRNJEN PREGLED NAD ZNANJI IN MERILI LE-TE. Z opravljenim izpitom lahko pridobite tudi uradno potrdilo o pridobljenem nazivu „Registrirani profesionalec DGNB (DGNB RP)“.

Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani od srede, 26. novembra do petka, 28. novembra 2014 v prostorih hotela Lev na Vošnjakovi ulici 1 (13. nadstropje).

Zadnji rok za prijavo je torek, 18. november, do petka, 17. oktobra pa nudijo popust za predprijave.

Vse dodatne informacije in prijavnice za izobraževanje najdete na povezavi.

Veseli bodo, če informacijo o izoraževanju posredujete tudi vašim partnerjem, znancem in vsem drugim, ki bi jim lahko bila zanimiva.Staro in novo

26.11.2014 (Sre)


Staro in novo

Vabljeni na predavanje v okviru programa Igriva arhitektura, ki ga Center arhitekture tokrat pripravlja v sodelovanju z Galerijo Dessa.
Galerija Dessa, Židovska steza 4 v Ljubljani
Sreda, 26. 11. 2014 ob 17. uri
mag. Lucija Stepančič, akademska slikarka, višja konservatorka, restavratorka in pisateljica

Kulturna dediščina ni le beseda, ki jo ob slavnostnih priložnostih privlečemo na dan, potem pa nanjo mirne duše spet pozabimo.
Kako nam lahko temeljito izboljša in polepša življenje, da je živa in še kako zanimiva, bomo spoznavali na primeru obnove kraške hiše iz leta 1841.