Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Širjenje požara po stavbi in nosilnost konstrukcije

27.01.2011 (Čet)


Vabljeni na izobraževanje z naslovom »Širjenje požara po stavbi in nosilnost konstrukcije«, ki bo v četrtek, 27. 1. 2011 ob 14. uri, v prostorih Inženirske zbornice Slovenije, Jarška cesta 10b, Ljubljana.
Več o samem izobraževanju, skupaj s prijavo, je objavljeno na spletni strani http://www.izs.si/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/koledar-izobrazevanj-izs/
 TRIMO raziskovalne nagrade

27.01.2011 do 15.03.2011


Na razpis se lahko prijavite diplomska, specialistična in magistrska dela ter doktorske disertacije, ki so bile uspešno ocenjene pred ustrezno komisijo v času od 1. januarja do 31. decembra 2010.
Na natečaju lahko sodelujejo znanstvena dela s področij arhitekture, gradbeništva, strojništva, kemije, industrijskega oblikovanja, prava, informatike, ekonomije, kadrov in elektrotehnike.