Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razstava Igriva arhitektura v Novi Gorici

27.02.2012 do 11.03.2012


Vabimo vas na odprtje razstave IGRIVA ARHITEKTURA v ponedeljek, 27. februarja 2012, ob 17. uri v avlo Mestne hiše v Novi Gorici (Trg E. Kardelja 1).

VabiloUrbana in družbena krajina Seula

27.02.2012


Vljudno vabljeni na predavanje fotografa in filmskega ustvarjalca Nilsa Claussa z naslovom Urbana in družbena krajina Seula, ki bo v ponedeljek, 27.2.2012, ob 19.00 uri v Štihovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.
Predavanje se bo dotaknilo Južne Koreje ter njene prestolnice skozi oči in leče večkrat nagrajenega nemškega fotografa in filmskega ustvarjalca, ki v Seulu živi od konca leta 2005. Vsaka od njegovih fotografij, vsak od njegovih kratkih filmov in glasbenih videov pripoveduje svojo zgodbo o Koreji, vendar jih zaznamuje skupna konceptualna tema prostora in arhitekture.