Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Od nasedlih investicij do sanj o Dubaju

28.01.2015 (Sre)


Primorske novice vabijo na okroglo mizo z naslovom Prostorski razvoj slovenske Istre - od nasedlih investicij do sanj o Dubaju. Okrogla miza bo v sredo, 28. januarja, ob 18. uri, v avli palače Tarsia v Kopru.

Odgovore na aktualna vprašanja o dilemah, ambicijah in realnosti prostorskega urejanja in razvoja slovenske Istre bodo iskali Boris Popovič, župan Mestne občine Koper, Matej Mljač, arhitekt, Manca Plazar, vodja urada za okolje in prostor v občini Piran, Jana Gojanovič Purger, arhitektka in predsednica koprskega regionalnega odbora Zbornice za arhitekturo in prostor, Janez Koželj, profesor za urbanistično oblikovanje na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in podžupan v Ljubljani ter Robert Turk, vodja piranske enote zavoda za varstvo narave.

Z njimi se bo pogovarjala novinarka Primorskih novic Nataša Hlaj. Vstop je prost.Izrazi za opisovanje inženirskih storitev za stavbe, infrastrukturo in industrijske objekte

28.01.2015 (Sre)


Predstavitev prevoda standarda SIST EN 16310 Inženirske storitve – Izrazi za opisovanje inženirskih storitev za stavbe, infrastrukturo in industrijske objekte.

Sreda, 28.1.2015 ob 14. uri na IZS, Jarška cesta 10b, 1000 Ljubljana, brez kotizacije.