Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predavanje arhitekta Willa Alsopa_prestavljeno na 28.5.2015

28.05.2015


Vljudno vabljeni na predavanje arhitekta Willa Alsopa, ki bo v četrtek, 28.5.2015, ob 11. uri v MAO.
Podrobnosti>

 Klub OVEN – MODRA ARHITEKTURA

28.05.2015 (Čet)


Klub OVEN – MODRA ARHITEKTURA je nov energetsko-kulturno-izobraževalni projekt, ki bo skozi vse leto ponujal možnost izobraževanja in obveščanja na področju obnovljivih virov energije, e-mobilnosti, zelenih delovnih mest, varstva okolja, recikliranja...
Na majskem srečanju Kluba OVEN boste izvedeli več o trajnostni gradnji v Sloveniji, kako sožitje arhitekture, trajnostne energije in čistega okolja dosegajo v sosednjih državah, ali res lahko svojo hišo ali poslovni prostor brez omejitev pobarvate v katerokoli barvo želite in kako približati dobro arhitekturo širšim množicam.
Naši gostje bodo Irena Hlede iz Slovenskega združenja za trajnostno gradnjo, Matej Ogrin, predsednik Cipra Slovenija ter Ana Struna Bregar in Lenka Kavčič iz projekta Odprte hiše Slovenije. Vstopnine ni, srečanje pa si bo mogoče ogledati tudi preko Live streama na www.oven-em.si.

Program>Otvoritev razstave Virginie Vrecl

28.05.2015


Vljudno vabljeni na otvoritev fotografske razstave Virginie Vrecl z naslovom "Arhitektura kot ozadje življenja" v četrtek, 28.5.2015, ob 20. uri v Mali galeriji Cankarjevega doma.
Razstava bo na ogled do 28.6.2015.