Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Odpadek je začetek novega

28.11.2014


Vljudno vabljeni, da se v tednu zmanjševanja odpadkov udeležite predstavitvene konference projekta ReBirth ODPADEK JE ZAČETEK NOVEGA, ki bo v petek, 28.11.2014 ob 9.30 uri v objektu E Tehniških fakultet Univerze v Mariboru - dvorana Boruta Pečenka /Smetanova ulica 17, Maribor/.
Konferenca je namenjena povzročiteljem industrijskih in gradbenih odpadkov, uporabnikom gradbenih proizvodov, izvajalcem gradbenih del, zbiralcem in predelovalcem odpadkov, komunalnim podjetjem, projektantom, občinam, upravnim enotam in drugim, ki jih ta tematika zanima.
Organizirana je v okviru Projekta ReBirth – Promocija recikliranja industrijskih in gradbenih odpadkov in njihove uporabe v gradbeništvu, ki ga finančno podpirata Evropska unija, Program LIFE+ in Ministrstvo za okolje in prostor.
Kotizacije ni.

PROGRAM in e-PRIJAVE