Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

posvet o izzivih gorskih in obmejnih območij, ki bo potekal 29. maja 2015 v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani

29.05.2015


Posvet o izzivih gorskih in obmejnih območij bo potekal 29. maja 2015 v Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani v sklopu Dneva Alpske konvencije. Prijave lahko pošljete na naslov: majda.lovrencic@gov.si do 26. maja 2015.

Program>
 Razstava študentov krajinske arhitekture - Chelsea Fringe

29.05.2015


Značilnosti festivala Chelsea Fringe so brezplačni in netekmovalni dogodki za vse, druženje obiskovalcev, ozaveščanje o pomenu javnega prostora in zelenih površin v mestu in popularizacija vrtnarjenja vseh razsežnosti, oblik in okusov. Chelsea Fringe na vseh lokacijah poteka od 16. maja do 7. junija 2015.
Študenti krajinske arhitekture bodo z razstavo plakatov ter predstavitvijo posameznih projektov skušali opozoriti na uporabnost zelenih površin, poleg tega pa prikazati različne možnosti uporabe javnih odprtih površin ter nove programe na prostem.
Vljudno vabljeni v petek, 29.5.2015, ob 17:00 v Kavarno SEM na Metelkovo ulico 2.