Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Posebna izdaja revije URBANI IZZIV

30.11.2012


Uredništvo revije Urbani izziv sporoča, da je izšla je letošnja posebna izdaja revije Urbani izziv. Vsebina se nanaša na urejanje in načrtovanje prostora v Sloveniji. Vključuje strokovne članke o prostorskem načrtovanju v okviru priprave planskih aktov in o (podrobnejšem) urbanističnem načrtovanju s pestrim naborom raznovrstnih primerov iz slovenske dobre prakse. Vsebina je aktualna in bo služila kot strokovna pomoč vsem akterjem, ki sodelujejo v različnih procesih oz. aktivnostih prostorskega načrtovanja na vseh ravneh odločanja (lokalni, občinski, regionalni in državni).
Če želite publikacijo prejeti, izpolnite naročilnico in jo pošljite po elektronski pošti na naslov: urbani.izziv@uirs.si.