Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predstavitev razvojno - humanitarnega projekta AMASIKO

30.11.2017


V imenu društva STREHA ZA VSE vljudno vabljeni na predstavitev razvojno - humanitarnega projekta AMASIKO, prehodni dom za otroke z ulic v četrtek, 30. novembra 2017  ob 19.00 uri na Fakulteti za arhitekturo, v Plečnikovi predavalnici.
Streha za vse je razvojno - humanitarno društvo študentov in mentorjev Fakultete za arhitekturo ter Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. V sodelovanju z neprofitno humanitarno organizacijo Alongside Africa smo se junija 2017 odpravili v Kabale, manjše mesto v Ugandi, kjer smo načrte, ki so nastajali skozi celotno študijsko leto, prenesli v našo prvo maketo v merilu 1:1. Zgradili smo Amasiko, prehodni dom za otroke z ulic.
Predstavitvi bo sledilo druženje s pogostitvijo in otvoritvijo razstave.