Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Mednarodna konferenca Požarna varnost v hotelih in drugih nastanitvenih turističnih objektih

31.03.2016 do 01.04.2016


Slovensko združenje za požarno varstvo skupaj s partnerji organizira dvodnevno mednarodno konferenco z naslovom "Požarna varnost v hotelih in drugih nastanitvenih turističnih objektih / Fire Safe Accommodation", ki bo 31. marca in 1. aprila 2016 v Grand hotelu Toplice na Bledu.

Več o programu in prijavi>>

 Hiše za jutri - skoraj nič-energijska gradnja in prenova

31.03.2016


Vabljeni na strokovni posvet z naslovom "Hiše za jutri - skoraj nič-energijska gradnja in prenova", ki bo v četrtek, 31.3.2016 na Pomladnem sejmuj in sejmu Green v Gornji Radgoni.

Program

 Izzivi urbanega razvoja v Albaniji

31.03.2016


Vabljeni na predavanje z naslovom "Izzivi urbanega razvoja v Albaniji", ki bo v četrtek, 31.3.2016 ob 16. uri v Knjižnici Urbanističnega inštituta RS.
Predavatelj Nertil Jole, vodja Direktorata za politike prostorskega razvoja Republike Albanije bo spregovoril o glavnih aktivnostih ministrstva od leta 2014: o pripravi osnutka Nacionalnega prostorskega načrta, Integriranega medsektorskega načrta za obalno območje in pripravi Medsektorskih načrtov za Tirano in Durres.

Vljudno vabljeni!