Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

IZS: Kako ogrevati in hladiti ter izolirati nič energijske objekte na potresnih tleh?

31.05.2016 (Tor)


Obveščamo vas, da Inženirska zbornica Slovenije v torek, 31. 5. 2016 ob 12:00 uri, v prostorih zbornice na Jarški cesti 10b, Ljubljana, organizira izobraževanje z naslovom "Kako ogrevati in hladiti ter izolirati nič energijske objekte na potresnih tleh?".

Program izobraževanja
12:00 Spremenjen način temeljenja Marjeta Vide - Lutman, univ. dipl. inž. grad.
13:45 Temeljenje na temeljni plošči Marjeta Vide - Lutman, univ. dipl. inž. grad.
14:45 Odmor
15:00 Toplotna izolativnost temeljne plošče Matej Dulc, inž. stroj.
16:45 Razprava

Več o izobraževanju in prijavnica, je objavljeno na spletni strani IZS >>
Prijavo lahko pošljete najkasneje do srede, 25. 5. 2016.Tretja razvojna os - presoja variantnih rešitev

31.05.2016


Notranja povezava med regijskimi središči in zunanja med državami Avstrijo, Slovenijo in Hrvaško omogoča skladnejši razvoj mest, regij ter celotnega državnega ozemlja in ga povezuje s širšim evropskim prostorom.
Vljudno vabljeni na posvet z naslovom TRETJA RAZVOJNA OS - PRESOJA VARIANTNIH REŠITEV, ki bo v torek, 31.5.2016, ob 18. uri v Celjskem domu /Krekov trg 3, Celje/.

Vabilo
ProgramRazstava Soseske in ulice

17.05.2016 do 20.11.2016 (Tor)


Vljudno vabljeni na otvoritev razstave Soseske in ulice v torek, 17. maja, ob 20.00 v Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Razstava sledi profesionalni paraboli arhitekta in intelektualca Vladimirja Braca Mušiča, ključne osebnosti povojnega urbanizma v Jugoslaviji. Predstavljeni bodo primeri treh paradigmatskih realizacij na področju sodobnega urbanizma iz obdobja 1967–1975. Projekti sosesk v Ljubljani (BS-7), Splitu (Split 3) in Mariboru (Maribor–Jug) predstavljajo sintezo mnogoterih urbanističnih principov, temelječih na domačih in mednarodnih izkušnjah. Kustosi razstave so Luka Skansi, Bogo Zupančič in Martina Malešič.
Vabilo

Več o razstavi: http://www.mao.si/Razstava/Soseske-in-ulice.aspx