Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

stalno poklicno usposabljanje

 

ZAPS v Letnem programu 2020 ne predvideva več teoretičnih predavanj o zakonodaji – »zakonodajni trojček«, ki so bila organizirana v letih 2018 in 2019, temveč se bodo teme iz sklopa A preusmerile v praktične predstavitve uporabe zakonodaje na podlagi pridobljenih izkušenj ter na podzakonske akte.

Glede na pozitiven odziv na regijske posvete o "OPN", ZAPS nadaljuje s prakso posvetov v letu 2020. V sodelovanju z MOP so v planu posveti na temo prostorskega načrtovanja – priročniki Državnega prostorskega reda in javna razprava o osnutku Strategije prostorskega razvoja Slovenije. Vsi posveti se bodo po možnosti izvajali po regijah.

Podobno kot na področju prostorskega načrtovanja se bodo posveti izvajali tudi na področju gradbenega zakona.

Uspešni oz. najbolj obiskani dogodki ZAPS iz leta 2019 se bodo ponovili tudi v letu 2020 (podzakonski akti, osnovni modul BIM – primerjalna predstavitev vseh programskih orodij, BIM predavanja vseh posameznih ponudnikov programske opreme, predavanje Vse o prezračevanju itd.).

LETNI PROGRAM 2020>>